Stopt de Cajun Company echt?

Cajun Company Violiste Pauline Groenendijk en Bas van der Poll in Paviljoen ‘De Fuut’ in Den Haag op 11 september 2004. Pauline is extra feestelijk gekleed: het concert was ter ere van haar huwelijk.

Vanochtend een triest bericht: de Cajun Company uit Den Haag, in 2003 uitgeroepen tot beste cajunband buiten Louisiana, stopt er voorlopig (!!!) mee. Violiste Pauline Groenendijk kon het optreden en oefenen niet meer met haar werk combineren.

dinsdag 4 september 2012
door Eduard Bekker

Nadat 20 jaar lang op mekaar ingespeeld zijn, komt zoiets hard aan en de band is zich nu over de toekomst aan het bezinnen. Echt, een andere violist is niet te vinden, aldus Bas van der Poll, de harmonicaspeler van de band: We hebben zo’n twintig jaar met elkaar gespeeld en dan is het bijna onmogelijk een vervanger te vinden. We willen wel door gaan, maar weten alleen nog niet in welke vorm.

We hopen gauw op goed nieuws. En zou er echt geen violiste te vinden zijn in de omgeving van Den Haag? We hopen van wel. Wie helpt zoeken?


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2012         > Stopt de Cajun Company? Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)