Wisseltonige ontmoeting van gelijkgestemden

Veldhoven blijft geweldig!

Ook dit duo vermaakte zich prima, deze dag!
  • Ook dit duo vermaakte zich prima, deze dag!


De opkomst van muzikanten was ook nu enorm groot op de jaarlijks Ontmoetingsdag in Veldhoven . Dit jaar passeerden meer dan 100 harmonicaspelers de poort van 't Slot!!
Het filmpje geeft een kleine impressie van het enorme brede muzikale aanbod wat getoond werd.

zondag 26 augustus 2012

’s Ochtends waren er workshops en ’s middags kon iedereen naar binnen. Om te genieten van het open podium, bijvoorbeeld waar elke loot aan de boom van diatonici zijn of haar muzikale talenten voor het voetlicht kon brengen.

Op de gezellige markt prezen zoals vanouds de standhouders met nieuwe, tweedehands en antieke instrumenten hun onovertroffen waar aan.

Reparaties

Harmonicabouwers presenteren hun trekzakken en voeren desnoods kleine reparaties uit. Voor de repertoire-grabber waren weer de nodige muziekboeken te koop. En als klap op de wisseltonige vuurpijl was er een tentoonstelling van bijzondere muziekinstrumenten en foto's van roemruchte bespelers.

Kortom, de liefhebber van de trekzak, bespeler of toehoorder, kon dit feest niet aan zich voorbij laten gaan.
Zeker niet omdat – toen honger en dorst genadeloos toesloegen - er ook nog eens een onovertroffen aanbod bleek te zijn van lekkere hapjes en speciale bieren.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2012         > Ontmoetingsdag Veldhoven Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)