Ontmoetingsdag Diatonische Harmonica

Een dag als deze is altijd dé gelegenheid om te jammen.
  • Een dag als deze is altijd dé gelegenheid om te jammen.
Video: Jan Kamphuis

In en om de prachtige locatie van de museumboerderij van Museum 't Oude Slot is dit jaar voor de vierde keer een ontmoetingsdag voor diatonische harmonica spelers georganiseerd.

zondag 28 augustus 2011

De diatonische familie liet zich van alle kanten zien en horen. Iedereen voelt zich er thuis. Professionals, knutselaars, luisteraars, podiumbeesten: alle geïnteresseerden kwamen in deze gemoedelijke ambiance aan bod.

Open podium

’s Middags was er vanaf 13.00 uur een gevarieerd programma met open podium waar iedereen zijn muzikale kunsten kon vertonen. In en om het museum was ruimte genoeg om samen met anderen muziek te maken; lekker op het gras onder de bomen of ‘in den herd’ om de tafel.

Jan Bazelmans kan ook moeilijke maten spelen.
  • Jan Bazelmans kan ook moeilijke maten spelen.


Er was een markt met bouwers van harmonica’s, verkopers van muziek, handelaren met nieuwe en gebruikte en/of antieke instrumenten, een expositie van oude foto’s van trekzakbespelers door de tijden heen. En eten en drinken was er uiteraard in overvloed.

Kortom, de echte liefhebber wás er. Voor twee euro entree mocht je naar binnen; als je een trekzak bij je had zelfs voor niets!

's Ochtends was er een workshop met Wim Claeys voor CF/middengroepers, uiteraard helemaal vol.

Impressies, gefilmd door Jan Kamphuis:


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2011         > Ontmoetingsdag V’hoven Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)