Weer was weer prachtig!

Balgend in het groen in Warffum

Een rustorieke omgeving om lekker eens samen een balgje te trekken. Dat vind je niet overal. Maar wel in Warffum op de jaarlijkse harmonicadag.
  • Een rustorieke omgeving om lekker eens samen een balgje te trekken. Dat vind je niet overal. Maar wel in Warffum op de jaarlijkse harmonicadag.


De harmonicadag in Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum vond ook dit jaar plaats bij ideaal weer. Helaas viel het aantal spelers wat tegen: ze waren op de vingers van drie handen te tellen, maar degenen die er waren hebben zeer genoten van een dag gezamenlijk muziek maken in een schitterende omgeving.

zaterdag 7 mei 2011
door Karin van Grieken

Misschien wordt dat wel een kenmerk van deze harmonicadag: er wordt veel samen gemusiceerd en geïmproviseerd, door mensen die elkaar soms nog nooit eerder gezien hebben. Het lommerrijke museumterrein zorgt voor een bijzondere en intieme sfeer, waarvan naar ik hoop iets te zien en te horen is op onderstaand filmpje (opgenomen met een iPhone).

Overigens werd er ook gewoon door bestaande ensembles het eigen repertoire gespeeld, dus er zijn mogelijkheden te over voor spelers van elk niveau. Hopelijk tot ziens volgend jaar!


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2011         > Warffum Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië