De Tunes in Haarlem

The Tunes in actie in Haarlem. Van links naar rechts Misha Velthuis, Remco Sietsema en Jelle Himmelreich.
  • The Tunes in actie in Haarlem. Van links naar rechts Misha Velthuis, Remco Sietsema en Jelle Himmelreich.


Popformatie The Tunes - met Remco Sietsema aan de harmonica - in Haarlem haar bijdrage geleverd aan de Haarlem Music Sessions - een groot muziekevenement ter plaatse.

donderdag 28 april 2011

Wij kregen enkele clips door. Leuk dat een jongerenpopgroep met trekzak zoveel succes heeft. Waren ook al eens te horen in ‘Met het Oog op Morgen’, onderhand het oudste radioprogramma van Nederland. En niet te vergeten: te zien èn te horen in ‘De Wereld Draait door’.

Een optreden in Paradiso was uitverkocht.

 

Een greep uit eerder ‘Tunes Nieuws’:

Trekzak: ook voor pop heel geschikt

De Harmonicahoek

zondag 8 maart 2009
Nee, het is niet alleen de ‘grijze brigade’ die trekzakt! Het is inmiddels wel duidelijk, dat ook behoorlijk wat jongeren het compacte, edoch zo luidruchtige instrument hebben ontdekt. Maar dat er ook prima popmuziek op kan worden gespeeld, is toch minder bekend.

> Meer

The Tunes in ‘De Wereld Draait Door’

De Harmonicahoek

vrijdag 3 april 2009
Een trekharmonica tijdens een veel bekeken progamma. En daar geen melding van maken. Deze ommissie zetten we bij deze even recht.

> Meer

The Tunes moeten unplugged

De Harmonicahoek

dinsdag 12 mei 2009
We hebben al vaker geschreven over de ‘jongerenformatie’ The Tunes. We zeggen bewust ‘jongerenformatie’, want deze knapen doen aan speelse eigentijdse pop, waarbij Remco Sietsema zich op zijn harmonica doet gelden: u ziet hem hier rechts op de foto uit De Telegraaf van dinsdag 12 mei. De aanleiding is minder leuk.

> Meer

The Tunes winnen popcompetitie

zaterdag 29 augustus 2009
De SENA Performers POPnl Award 2009 is gewonnen door de Amsterdamse band The Tunes met Remco Sietsema aan de tweerijer. Daarmee zijn ze nu officieel de 'beste opkomende band van Nederland'.

> Meer

Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2011         > The Tunes in Haarlem Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië