De Harmonicahoek
Hier ben je:
 Hier staat niets. Home   Hier staat niets. Archief    Hier staat niets. 2011     Hier staat niets. Triotonico
zweverink.gif Berend_Kok.gif casa_nuova.gif Toon_Sileon.gif
Teller
CONCERT EN MASTERCLASS ‘TRIOTONICO’

Tesi, Gambetta en Botasso in Amsterdam!

In het kader van Festival Accordeonslag organiseert Trekharmonica’s Amsterdam op vrijdag 1 april vanaf 21.00 uur een concert van Triotonico in het Bethaniënklooster in Amsterdam. Triotonico is een Italiaans spektakel van wereldklasse, met Riccardo Tesi, Filippo Gambetta en Simone Botasso. Aanvang: 21.00 uur, Barndesteeg 6, Amsterdam.

vrijdag 1 april 2011
door Marion van Kouwen

Op 1 april ’s middags vindt van 16.00 tot 19.00 de masterclass plaats in de Boomsspijker aan de Rechtboomsloot 52 in Amsterdam. Voor de mini-workshops in groepsverband van Tesi, Gambetta en Botasso op begonners-, middengroep- en gevorderdenniveau kan nog ingeschreven worden.
De masterclass – openbare solo-optredens voor de masters door spelers vanaf Middengroep-niveau – is bijna vol. Voor de workshop en de masterclass worden de melodieën, uitgeschreven en in audio, vooraf toegestuurd.

Trekharmonica

Deelname aan de masterclass kost € 10,-, entreekaarten voor het concert zijn € 15,-. In combinatie betaalt u € 20,-. Concertkaarten kunnen betaald worden aan de kassa van het Bethaniënklooster. Reserveren – via info@trekharmonica-adam.nl - aanbevolen!|

Terug Terug   |  Terug Blader terug   |  Terug Blader verder