De ‘muziekterreur’, als je al daarvan kunt spreken, vindt plaats door oosteuropeanen op accordeons, niet op trekharmonica’s.
  • De ‘muziekterreur’, als je al daarvan kunt spreken, vindt plaats door oosteuropeanen op accordeons, niet op trekharmonica’s.


Aloud misverstand duikt ook op
op rechts publerlog

‘Tsunami van trekzakspelers’

De Binnenstad Ondernemers Federatie, een overlegorganisatie van Haagse binnenstadondernemers, krijgt de afgelopen maanden regelmatig klachten binnen over bedelaars en marketeers, die het winkelpubliek de gordijnen in jagen. Soms is er ook ergernis over de muzikanten, hoewel deze oosteuropeanen vaak opduiken op plekken waar wel wat muziek kan worden gebruikt.

donderdag 31 maart 2011
door Eduard Bekker

Omdat ik zelf voor dit gezelschap de berichtgeving verzorg, heb ik tot dusver corrigerend kunnen optreden, als de kreet ‘trekzakterreur’ viel, en het verschil kunnen uitleggen tussen accordeon en trekzak.

Maar de klachten hebben inmiddels de landelijke pers bereikt en dan kan het dus weer opnieuw beginnen. Het rechtse rellog GeenStijl.nl rept in één adem van een ‘Tsunami van bedelaars, promotuig en trekzakspelers’. En dat terwijl wij trekzakspelers juist uiterst ingetogen mensen zijn, die het publiek nooit ongevraagd zullen lastigvallen!


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2011         > Geen Stijl Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)