De Harmonicahoek
Hier ben je:
 Hier staat niets. Home   Hier staat niets. Archief    Hier staat niets. 2011     Hier staat niets. Geen Stijl
Toon_Sileon.gif Berend_Kok.gif casa_nuova.gif zweverink.gif
Teller
De ‘muziekterreur’, als je al daarvan kunt spreken, vindt plaats door oosteuropeanen op accordeons, niet op trekharmonica’s.
[Klik op de afbeelding voor groter]
ALOUD MISVERSTAND DUIKT OOK OP
OP RECHTS PUBLERLOG

‘Tsunami van trekzakspelers’

De Binnenstad Ondernemers Federatie, een overlegorganisatie van Haagse binnenstadondernemers, krijgt de afgelopen maanden regelmatig klachten binnen over bedelaars en marketeers, die het winkelpubliek de gordijnen in jagen. Soms is er ook ergernis over de muzikanten, hoewel deze oosteuropeanen vaak opduiken op plekken waar wel wat muziek kan worden gebruikt.

donderdag 31 maart 2011
door Eduard Bekker

Omdat ik zelf voor dit gezelschap de berichtgeving verzorg, heb ik tot dusver corrigerend kunnen optreden, als de kreet ‘trekzakterreur’ viel, en het verschil kunnen uitleggen tussen accordeon en trekzak.

Maar de klachten hebben inmiddels de landelijke pers bereikt en dan kan het dus weer opnieuw beginnen. Het rechtse rellog GeenStijl.nl rept in één adem van een ‘Tsunami van bedelaars, promotuig en trekzakspelers’. En dat terwijl wij trekzakspelers juist uiterst ingetogen mensen zijn, die het publiek nooit ongevraagd zullen lastigvallen!|

Terug Terug   |  Terug Blader terug   |  Terug Blader verder