Bij abonnement op Diatonisch Nieuwsblad

Gratis cd met palet aan stijlen

Gratis bij een abonnement op DN: een cd met 18 zeer uiteenlopende nummers.
  • Gratis bij een abonnement op DN: een cd met 18 zeer uiteenlopende nummers.


Naast het nieuwsblad KLANK is het voor harmonicaspelers zeker raadzaam om een abonnement te nemen op het Diatonische Nieuwsblad (evenals KLANK een kwartaaluitgave). En nu al helemaal, want je krijgt er gratis een prachtige cd bij. Maar haast is geboden!

maandag 21 maart 2011

Als je je nu aanmeldt (uiterlijk 1 april!) krijg je de cd gratis. Je moet je dan wel abonneren voor 2 jaar en betalen voor 2 jaar (zolang de voorraad strekt).

Arie Doeksen

Het Diatonisch Nieuwsblad heeft al eerder een cd uitgegeven. Het betrof toen een exemplaar, waarop uitsluitend (mannelijke) solisten waren te horen. Op het nieuwe geschenk tref je van deze ‘diatonische veteranen’ alleen Arie Doeksen - dè speelman van Terschelling – aan.

Jongeren

Verder ligt met dank aan Harriet de Jonge (Baskisch), Sandra de Jong en Dwayne Verheyden (TexMex), de gemiddelde leeftijd van de spelers aanmerkelijk lager als bij de vorige uitgave. Jammer is dan wel dat Jet Zoon op deze cd ontbreekt, die dankzij de VARA de trekzak bij omroep nog eens extra op de kaart heeft gezet.

Andere instrumenten

Bovendien heeft men ook in de loop der jaren weer ontdekt, dat je de harmonica ook heel goed tot zijn recht komt in samenspel met andere instrumenten. Diverse nummers worden dan ook uitgevoerd met doedelzak (Marion Jorissen, Ruud van den Berg jr.), een hele band (Dwayne Verheyden, Lenny Laroux, Sandra de Jong), viool en voetenwerk (Paul Jorissen), en baroktrombone (Robert Tromp). Er komen overigens ook een paar andere instrumenten als de trekzak aan bod: de bandoneon (Marc Constandse), mondharmonica (Arina Stam) en de Chinese verre voorloper, de Sheng (Johan Verbeek), waarop overigens een oerhollandse Menuet wordt gespeeld.

Je begrijpt: deze cd moet je eigenlijk gewoon hebben. Het Diatonisch Nieuwsblad trouwens ook. Dus wees er snel bij en wordt abonnee!


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2011         > Gratis CD bij DN Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)