De Harmonicahoek
Hier ben je:
 Hier staat niets. Home   Hier staat niets. Archief    Hier staat niets. 2010     Hier staat niets. Warffum
Toon_Sileon.gif zweverink.gif Berend_Kok.gif casa_nuova.gif
Teller
Op bovenstaande foto onder andere Arie van Lienen, die ook dit jaar weer van de partij zal zijn.

Balgen in het groen, ook weer in 2010!

Vorig jaar was bovenstaande foto al te zien op deze site, bij een verslag van de harmonicadag in Het Hoogelandmuseum in Warffum. Het museum gonsde die dag van de balginstrumenten. Op vijf juni aanstaande, komende zaterdag dus, zijn trekharmonicaspelers opnieuw van harte welkom in het museum.

zaterdag 5 juni 2010
door Karin van Grieken

Dit keer is de dag exclusief bedoeld voor trekharmonicaspelers, dus schroom niet als je vorig jaar het idee kreeg dat er niet voldoende ruimte voor je was! De goede weersverwachting, en het gegeven dat je als speler gratis toegang krijgt tot het museum, en ook nog een lunchpakket krijgt uitgereikt, geven toch redenen genoeg om de reis naar het noorden te wagen en te ontdekken dat er nog heel veel boven Groningen gaat.

Dorpskroeg

Je bent welkom vanaf tien uur en het museum sluit om vijf uur. Kinderen kunnen er een leuke speurtocht doen en het hart van het museum wordt gevormd door de Schutstal en de gezellige dorpskroeg Bie Koboa, waar van allerlei te eten en te drinken valt.

Gratis reclame

En: mocht je wat reclame willen maken voor je eigen optredens of speelgroep: op 5 juni is in Warffum ook een reünie van de plaatselijke lagere school, en er zullen nogal wat reünisten - uit het hele land - naar het museum komen. Voldoende exposure dus voor wie aan de weg wil timmeren!
Maar het belangrijkste blijft dat het gewoon heerlijk spelen en ontmoeten is in het prachtige Hoogelandmuseum.

Bel gerust voor meer informatie:


Praktische informatie:


Toegangsprijzen:


|

Terug Terug   |  Terug Blader terug   |  Terug Blader verder