De Harmonicahoek
Hier ben je:
 Hier staat niets. Home   Hier staat niets. Archief    Hier staat niets. 2008     Hier staat niets. Archief 2008 - Impressies
Toon_Sileon.gif casa_nuova.gif zweverink.gif Berend_Kok.gif
Teller
Foto: Marcel Sloot
Nog niet eerder vertoonde combinatie. Mieke Smits op dwarsfluit, Wytze Pieter Kikstra op de contrabas en Karel van der Leeuw en Mark Söhngen op de tweerijer. Hoe zou dat geklonken hebben? Op de voorgrond is nog de nieuwe trots van Mark te zien: een lepelbasser in A/D van Noud Martinali.

Eerste Zevenaarse BalFolk

Ook Zevenaar ontkomt er niet aan: het BalFolk. Op 18 oktober was het dan zover.

zaterdag 18 oktober 2008
door Marcel Sloot

Het begon met een een dansinstructie door Benno Wildenbeest, met muziek gespeeld door onze trouwe huismuzikante Mieke Smits.

Om 20.00 uur startte het Balfolk pas echt met de komst van Madlot op het podium: dit Wageningse gezelschap is befaamd door haar schotsen, polka’s, walsen en bourrées, vaak van eigen bodem.

Mark en Karel

Daarna een optreden van Mark Söhngen en Karel van der Leeuw, met als gastmuzikanten Mieke Smits op dwarsfluit en Wytze Pieter Kikstra op contrabas.

Daarna het optreden van Lirio: de balfolkband van Nederland. doe Madlot uiteindelijk ook terughaalde voor een gezamenlijk optreden.
Al met al een geslaagd balfolk, welke georganiseerd werd door muziekcafé de Lantaern uit Zevenaar.
Het publiek kwam vanuit heel Nederland.

Het is zeker voor herhaling vatbaar.|

Terug Terug   |  Terug Blader terug   |  Terug Blader verder