De Harmonicahoek
Hier ben je:
 Hier staat niets. Home   Hier staat niets. Archief    Hier staat niets. 2007     Hier staat niets. Hot Talk
zweverink.gif casa_nuova.gif Berend_Kok.gif Toon_Sileon.gif
Teller
 Aandacht voor   r Haags FolkBal op RTVwest 
Paul Waayers heeft op 2 december in het RTVwest-programma Hot Talk uitgebreid aandacht besteed aan het fenomeen ‘folk’.

Het begint langzaam te wennen: volksmuziek in Den Haag. Dit keer heeft RTVwest op 2 december volop aandacht besteed aan alles rond de volksmuziek in het zondagavondprogramma ‘Hot Talk’.

zondag 2 december 2007

Het is grappig om iemand met een zwaar Hagenees accent (zoals dit keer presentator Paul Waayers) eens niet over beat of pop (Den Haag is popstad nr. 1), maar over folk te horen praten en dat in een twee uur durende uitzending! Tevens wordt er ook stilgestaan bij eerste Haagse BalFolk op 28 oktober in een vraaggesprek met Guus de Mari, die tevens wat typische balfolk-deunen heeft meegenomen, waaronder – uiteraard ook muziek op trekharmonica.

Hieronder staat de link naar het programma en tevens de mogelijkheid om het te beluisteren. Daar op een Mac het beluisteren via deze RTVwest-links niet goed gaat, heeft onze it-specialist tevens een hack gemaakt naar het orginele bestand op de server van de gemeente Den Haag. Daardoor kan het programma ook meteen als podcast worden gedownload (maar dit mag absoluut niet uitlekken!).|

Terug Terug   |  Terug Blader terug   |  Terug Blader verder