Klein festijn, groot succes

Theodora, dochter van de Rooie Gradus, zong geestige, gevoelige en zelfgeborduurde smartlappen, onder begeleiding van haar trekharmonica, waar ze ruimschoots bovenuit wist te komen.
  • Theodora, dochter van de Rooie Gradus, zong geestige, gevoelige en zelfgeborduurde smartlappen, onder begeleiding van haar trekharmonica, waar ze ruimschoots bovenuit wist te komen.


Op het mooiste plekje van het Groene Hart, de Wierickerschans, was zaterdag 23 juni een Klein Festijn. Dit muzikale evenement was een kleinere editie van muziekfestijn De Langste Dag dat al enkele keren plaatsvond op de Wierickerschans in Bodegraven.

Saturday 23 June 2007

De workshops werden zeer gewaardeerd. Zo’n 28 muzikanten volgden les bij Bert Lotz en Judica Lookman (doedel, harmonica en meer).
Na afloop van de workshops was er een spetterend gezamenlijk optreden. Bezoekers genoten van de muziek, het terras en de rondleidingen door Staatsbosbeheer met muziek. Voor de kinderen was ook van alles te doen; rinkelstokken maken, bellen blazen, verven, straat tekenen en poppenkastvoorstellingen.

’s Avonds was het bal. Met dansuitleg door Coca en muziek van Melusien, Madlot, D&D-dansband, La Jolie Folie, Duo Sandra de Jong (harmonica) en Hester de Boer. Als afsluiting speelden het Groot Ongeregeld Festijn Orkest met o.a. Gert-Jan Kamphorst. Inmiddels was het half 11 en al aardig donker. Langzamerhand trok iedereen met muziek in het hoofd en de dans nog in de benen naar huis terug.


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2007         > De Langste Dag Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië