Op stoom op zeilschip ‘De Madraque’

Foto: Jane Lok

Trekharmonica en water. Een prima combinatie. En als het goed weer is, is succes helemaal verzekerd. Dat bleek tijdens de varende workshop, die Wim Nagtegaal en Annette de Haas gaven op zeilschip ‘De Madraque’

vrijdag 13 - zondag 15 april
door Jane Lok

De workshops werden heel goed gegeven door Wim Nagtegaal voor de trekzak. Annette de Haas nam als koordirigente het adhoc geformeerde ‘shanty’koor voor haar rekening en wist in korte tijd vierstemmig gezongen liederen met 14 mensen in te studeren.

Spetterend optreden

Wim en zijn partner Lieneke Bück gaven een spetterend optreden op de zaterdagavond. Iedereen was onder de indruk en werd meegevoerd door de Cajun en Zydecomuziek, die zij ten gehore brachten op de trekzak, gitaar en de Cajun triangel, de p’tit fer.

Ook de kinderen amuseerden zich uitstekend. Hier worden ze vertrouwd gemaakt met het schilderslinnen.
  • Ook de kinderen amuseerden zich uitstekend. Hier worden ze vertrouwd gemaakt met het schilderslinnen.
Foto: Jane Lok

Later werd er ook nog Iers gespeeld virtuoos begeleid door Lieneke op de Bodhran. Wim speelde op de tinwhistle en de de Ierse lowwhisthle.

Het weer was grandioos,de stemming prima, veel geleerd in de workshops (de kinderen hebben olv Jane nog een schilderij gemaakt), fantastisch optreden, lekker gezeild naar Terschelling...kortom een weekend voor herhaling vatbaar het volgend jaar!


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2007         > Impressies Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)