Er kan weer worden ‘gemedemblikt!’

Café Brakeboer aan de Medemblikse Oosterhaven is dé trekzaklocatie bij uitstek in de Kop van Noord-Holland aan het worden. Een pleisterplaats voor de diatonische crême de la crême.

23 februari en 8 maart 2007

Telkens weer worden bekende namen verschalkt voor een optreden. Op 23 februari zijn het Peter Pot, Arie van Lienen en niet te vergeten Mark Söhngen die het podium betreden. De laatste niet bepaald onbekend van de workshops van Trek er es Uut, maar als muzikant ook niet te versmaden.

Ook zijn weer enkele stamgasten te begroeten op het bal erna, zoals Carola Walther en Age de Boer. Ook dé speelman van Terschelling, Arie Doeksen zal dan weer van de partij zijn.

Ken Stephens en Viona Murfitt uit Zuid Engeland – vroeger tweederde van de groep Spindrift – geven een voorstelling waar de Ierse manier van trekzakspelen centraal staat. Tevens worden op de Engelse concertina enige liederen gespeeld. Viona begeleidt met de gitaar, mandoline, bodran, banjo en tin wistle.
Naast instrumentaal talent hebben Viona en Ken uitzonderlijk mooie stemmen. Er zullen ook enige zeemansliederen worden vertolkt.

Dit alles in Café Brakeboer aan de centraal gelegen Oosterhaven.
Inlichtingen zijn te verkrijgen bij Arend Jansen, tel. 0227544766


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief 2007 - Aankondigingen Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)