Twee – eigenlijk vier – megaproducties

Ad Kwakernaat pakt uit!

Soms benijd je het aantal levens dat een ander tegelijk blijkt te kunnen leiden. Want Ad Kwakernaat, die - je houdt het niet voor mogelijk - ook nog gewoon een baan heeft, heeft het weer klaargespeeld in een relatief korte tijd (in maart was er nog een nieuwe uitgave van hem verschenen) weer drie bundels en twee cd’s te laten verchijnen.

donderdag 1 juni 2006
door Eduard Bekker

Meerstemmig en Dubbeltonig

De titel laat niets te raden over: dubbeltonige en tweestemmig, soms nog meer stemmig stukken voor de trekharmonica. ‘Juweeltjes’ volgens de samensteller zelf.

Kring- en Dansspelen

Veel kinderspelletjes, die werden gecombineerd met dansjes en liedjes dreigden verloren te gaan. Dreigden, want nu in elk geval niet meer. Ad Kwakernaat heeft er zorgvuldig een reusachtig aantal opgetekend, waarbij Mieke Smits hem heeft geassisteerd. Tevens zette hij de deuntjes op bladmuziek – uiteraard ook met harmonicanummernotatie – en tevens leverde hij er ook twee cd’s bij, waarop hij de kinderliedjes heeft ingespeeld.

Onze bewondering kent geen grenzen!


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home> Nieuwsarchief     > Nieuws uit 2006       >  Nieuwe producties Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)