Trekharmonika Informatie Beurs 2004

Wie niet geweest is, heeft veel gemist

Bart Nooy in opperste concentratie.
  • Bart Nooy in opperste concentratie.
Foto: Gert-Jan Kamphorst

In een gigantische zaal konden de bezoekers van de Trekharmonika Informatie Beurs kennis nemen van de nieuwe ontwikkelingen op de trekharmonicamarkt. Zelfde plaats als in 2002, maar een andere lokatie. En natuurlijk kwam de familie van het paard van de schillenboer met een omweg toch nog aan op de goede plek.

zondag 26 september 2004
door Gert-Jan Kamphorst.

Er was genoeg te zien en te horen. De Steirische Harmonica met ingebouwde Midi-module en versterking was zelfs hééééél erg goed te horen. Maar ook deze geweldenaar
bleef stil bij de vier mini-concerten van het Norman Quartet, de Nieuwe Helden, Bart Nooy en Frans Tromp.

Bouwers

De bouwers Frans van der Aa, Harry Geuns en Karel van der Leeuw waren aanwezig met hun produkten. Verschillende handelaren in instrumenten gaven acte de presence en ook muziekliteratuur was volop aanwezig.
Dank zij het fraaie weer lieten veel bezoekers zich verleiden om buiten hun eigen miniconcertjes te geven op de zelf meegenomen instrumenten. Wie niet geweest is, heeft veel gemist.


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2004         > Harmonica infobeurs Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)