Twee wethouders - twee harmonica’s

Haagse vaarroute opengehohnerd

De trekharmonika kwam slechts een fractie van een seconde in beeld.
  • De trekharmonika kwam slechts een fractie van een seconde in beeld.


Ze stonden er wat onwennig bij tussen de wethouders en hoge ambtenaren – Quirina van Hof en ondergetekende, die waren uitgenodigd om de nieuwe vaarroute van het prille rondvaart bedrijf ’Ooievaart‘ muzikaal te begeleiden. Daarbij werd niet over een nacht ijs gegaan: zowel wethouder Wilbert Stolte (stadsbeheer) en Bruno Bruins (verkeer & binnenstad) waren hierbij uitgenodigd.

woensdag 23 juni 2004
door Eduard Bekker

Het samenspel verliep prima, maar bij de ‘Wals de Petit Déjeuner’ ging het even fout. Laat RTV-West bij haar reportage nou net uitgerekend dit fragment bij de reportage eindeloos herhalen als permanente achtergrondsriedel!

Nat

Aanvankelijk zouden de muzikanten ook met de boot meevaren, maar het bar en boze weer nodigde er niet bepaald toe uit om in de open bakken plaats te nemen.
Maar goed ook: even later brak er een complete storm los en terwijl de beide wethouders zich een storm- en stortbad moesten dulden, zaten de muzikanten al achter de Wiener melange.


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2005         > Haagse Brug open gehohnerd Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)