Franse Danse zonder juffrouw Janse....

Zingen op het achterdek met Cocky aan de trekzak. De haven in Nieuwerkerk komt in zicht. Ruud (uit Rotterdam) zet een liedje in over de haven van Rotterdam! Cocky kent het niet en maakt er gewoon ‘Geef mij maar Amsterdam’ van. Dat maakt Ruud niks uit. Ko kijkt kritisch toe!
  • Zingen op het achterdek met Cocky aan de trekzak. De haven in Nieuwerkerk komt in zicht. Ruud (uit Rotterdam) zet een liedje in over de haven van Rotterdam! Cocky kent het niet en maakt er gewoon ‘Geef mij maar Amsterdam’ van. Dat maakt Ruud niks uit. Ko kijkt kritisch toe!


Het begint langzamerhand traditie te worden: de muziekdagen op het motorschip MS Sietske van Margaretha en Jur Pels en hun muzikale hond Joost. De Sietske is een prachtig schip van het type ‘Katwijker’ met een lengte van wel 24 meter! Heel veel ruimte dus om, tussen de paaseieren door, heel veel muziek te maken.

10 en 11 april 2004
door Lia

Het thema van dit jaar was de Franse Dansmuziek. De muziekdagen vielen dit jaar bijna gelijk met Pasen, zaterdag en zondag 10 en 11 april. Uit heel Nederland kwamen de muziekspelers weer toegestroomd, met harp, violen, trekzakken, concertina, fluiten, doedelzak, mondharmonica, Basgitaar en klassiek Gitaar; saxofoon, de menselijke stem en niet te vergeten.....de lepels!!!

Gezamenlijk repertoire

Gert Jan had speciaal een prachtig boekje gemaakt met een aantal Franse Dansdeunen. Het fijne van zo’n boekje is, dat je een deel gezamelijk repertoire hebt.
Het was méér dan een topdag, de foto’s spreken eigenlijk wel voor zich!


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2004         > Muziek op het Motorschop Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië