Enthousiasme over Het festival ‘Het Accordeon’

Diatonische Deventer Koek smaakt naar meer

Het festival ‘Het Accordeon’ in Deventer was een groot succes. De workshop met Boh Foi Toch ‘spelen met de band’ was een feest. Hun optreden trouwens ook.

12 - 15 februari 2004
door Marry van Zanten

De workshops met Bruno le Tron en Wim Claeys: fantastisch. Het concert van treF: ongelooflijk, wat een klasse! Het bal met TreF: heerlijk. Bal met Los Caminantes: geweldig! De volgende dag: een intiem concert met Bruno en Wim: wat een belevenis! (Kok de Koning was er speciaal voor gekomen en zei: ‘Wereldklass’).

En nu praat ik alleen nog maar over het trekharmonicagedeelte. Wat er op het gebied van het chromatische accordeon te beleven was, was van eveneens ongeëvenaard.

Dit is een prestigieus festival, waarin de trekharmonica nu een prominente plaats heeft gekregen. Er waren heel veel bezoekers uit het hele land (en daarbuiten) die het hele festival meemaakten. Hartstikke goed. Over twee jaar is de volgende - negende - editie. Ik houd jullie op de hoogte.


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2004         > Het Accordeon Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië