Flaco live

Een detail van de promovideo op de site van Flaco Jimenez.
  • Een detail van de promovideo op de site van Flaco Jimenez.


Het is een typische gewaarwording om een beroemdheid als Flaco Jimenez bij het openen van zijn homepage ineens te horen zingen ‘In de hemel is geen bier. Daarom drinken wij het hier’ (in het Nederlands!).

donderdag 11 december 2003

Voor de liefhebber van TexMex (en dus van Flaco Jimenez) is op de homepage van de ‘koning’ van de conjunto veel te vinden. Het is al raadzaam om meteen je minidisc of cassettedeck aan je pc te pluggen, want in de achtergrond kun je kiezen uit diverse nummers van deze trekharmonikaspeler in een goede geluidskwaliteit.

Mexico City

Minder succesvol is het afspelen van een live-registratie van een optreden van hem in Mexico City (breedbeeld!). Of ik nou in RealAudio streaming afspeel, of via MediaPlayer direct van de download, lage of hoge kwaliteit, op mijn Mac of onder Windows: de video heeft voortdurend ‘de hik’ (stopt om de zoveel tijd een fractie van een seconde) en dat is niet echt meer genieten.

Promo

Succesvoller is wat dat betreft het promofilmpje dat ook op de site is te bekijken. Mooie, slanke vrouwen dansen hier met hem bij een optreden in een grote hal. Hij houdt het hier bij zijn Hohner drierijer, jarenlang min of meer de standaard voor het spelen van TexMex.
 


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2003         > Flaco live Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)