Cassotto, brandnieuwe tweerijer met ‘Harry Mooten’-sound

In samenwerking met de Serenellini Fabriek heeft De Accordeonspecialist uit De Wilp (Gr) een nieuw model trekharmonika ontwikkeld. Er is een speciale klankkamer ingebouwd waardoor er een geheel nieuwe ‘sound’ ontstaat.
Mensen, die ooit een chromatische uitglijer hebben gemaakt, zullen er mogelijk een ‘Harry Mooten Sound’ in herkennen.

zondag 9 maart 2003

Het model – Cassotto genoemd – zal binnenkort in De Wilp te koop zijn. Het is geënt op het succesvolle model 98 van Serenellini, dat reeds haar weg heeft gevonden naar bekende harmonicaspelers als Mark Söngen, Arie van lienen, Piet Wagenaar, Geert Oude Weernink, Hans Mosterd, Henk Imbus en vele anderen.

De deelnemers aan de workshops in Schiermonnikoog van dit weekend hebben de primeur. Tevens is Berend Kok van De Accordeonspecialist natuurlijk nieuwsgierig wat de harmonika-cracks aldaar van de Cassotto zullen vinden.

De prijs ligt rond de € 2.500,–: hiervoor krijg je een ambachtelijk product met de bekende handgemaakte Antonelli-tongen, Cassotto 5 diskant registers en 2 basregisters.

De ‘machine’ is in kersen uitvoering of in zwart politoer te verkrijgen.


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2003         > Serenellinij Cassotto Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)