Infobeurs succesvol initatief

Deze foto van Andrys Stienstra geeft de sfeer in Nieuwegein goed weer: beetje bijkletsen met bekenden, lekker frummelen aan de instrumenten en hier en daar even een lekkere deun ten gehore brengen.
  • Deze foto van Andrys Stienstra geeft de sfeer in Nieuwegein goed weer: beetje bijkletsen met bekenden, lekker frummelen aan de instrumenten en hier en daar even een lekkere deun ten gehore brengen.
Foto: Andrys Stienstra

De Trekharmonika Informatie Beurs van een heel groot succes. De optredens waren heel afwisselend, bijna iedereen die iets met trekharmonika’s doet – was gekomen. Veel bekende gezichten, maar ook veel mensen, die elkaar alleen kenden van contact via de mailgroep, konden elkaar voor het eerst elkaar eens in levende lijve ontmoeten.

zondag 29 september 2002
door Eduard Bekker

Er waren niet alleen veel bekende gezichten, maar ook velen, die al langer warmliepen voor het fenomeen ‘harmonica’, maar de stap naar een docent of workshop nog niet hadden durven te zetten, zagen nu hun kans schoon om eens een middagje polshoogte te nemen.

Veel harmonica’s zullen er deze dag, die rond de 380 bezoekers trok, niet verkocht zijn. Er is echter wel weer heel veel goodwill voor ‘het diatonische wereldje’ gekweekt. Veel nieuwelingen zullen nu – na het aanhoren van het zeer gevarieerde optreden – beslist een tweede en derde stap nemen: aanschaffen van een instrument en bladmuziek en de zoektoch naar een docent.

Alleen daarom al is deze dag zeker voor herhaling vatbaar.

Blijf regelmatig kijken: zowel aan deze tekst als aan de fotoonderschriften van de fotoserie zal nog dagelijks worden gewerkt.


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > NIeuws uit 2002         > Harmonicainfobeurs Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)