Deventer - Koninginnedag 30 April

Puck Duits en Willem Schot bij het eerste binnen-optreden. De lokaliteit is niet erg geschikt maar dat laat de muzikanten niet weerhouden.
  • Puck Duits en Willem Schot bij het eerste binnen-optreden. De lokaliteit is niet erg geschikt maar dat laat de muzikanten niet weerhouden.
Foto: Gert-Jan Kamphorst

De weergoden waren onze diatonische broeders en zusters in de koekstad niet gunstig gezind tijdens de – inmiddels traditie wordende – Deventer Harmonicamiddagdag op 30 april. Maar de sfeer kon ook dit jaar niet stuk.

dinsdag 30 april 2002
door Gert-Jan Kamphorst
Willem Schot en Puck Duits tonen aan dat de schijnbaar anachromistische combinatie harmonika-doedelzak prima spoort (klik op beeldschermpje voor videootje van Willem Schot met voetenwerk).
  • Willem Schot en Puck Duits tonen aan dat de schijnbaar anachromistische combinatie harmonika-doedelzak prima spoort (klik op beeldschermpje voor videootje van Willem Schot met voetenwerk).


Twee voortrekkers van de dansmuziek op trekzak in - naar het lijkt - een muzikaal duel? Cocky Vis en Dies Nicolai.
  • Twee voortrekkers van de dansmuziek op trekzak in - naar het lijkt - een muzikaal duel? Cocky Vis en Dies Nicolai.


Peter Pot in aktie tijdens een optreden met zijn nieuwe band Slick!!
  • Peter Pot in aktie tijdens een optreden met zijn nieuwe band Slick!!


Al moest de jas er bij aan, er moest en zou worden buitengespeeld voor langskomend publiek. Geheel links: Anneke Goudkuil.
  • Al moest de jas er bij aan, er moest en zou worden buitengespeeld voor langskomend publiek. Geheel links: Anneke Goudkuil.


Een muzikale uitwisseling tussen Victor Sjesjtsjenko (Russisch oorlogsveteraan op de bayan) en 2 dansbegeleiders: Ben Huisman (midden) en Cocky vd Burgt.
  • Een muzikale uitwisseling tussen Victor Sjesjtsjenko (Russisch oorlogsveteraan op de bayan) en 2 dansbegeleiders: Ben Huisman (midden) en Cocky vd Burgt.Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2002         > Deventer Koninginnedag Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië