Diatonisch skaten

Deze harmonicatas was bij de ALDI te koop. Een Hohnertje past er perfect in met ruimte voor muziek. En dat voor maar € 5,89.

De tas is inmiddels uitverkocht. Dat komt waarschijnlijk omdat hij tevens prima kan worden gebruikt bij inline-skaten. Of een combinatie van beiden is aan te raden is de vraag...
 

De harmonica kun je dan ook het beste overdwars plaatsen. Heel opmerkelijk, maar de kans op beschadigen is daardoor vrij groot. Ook loop je het risico van schavielen als je de trekzak door de beritste opening naar binnen werkt. Die rits lijkt overigens al na een week gebruik duidelijk niet het eeuwige leven te hebben. Wil je echter een betrouwbare en stabiele harmonicarugzak hebben, waarin ook de grotere moddellen zich thuisvoelen, dan zul je je toch echt tot de https://www.accordeonspecialist.nlDe Accordeonspecialist of andere verkopers van trekzakbenodigdheden moeten wenden.
  • De harmonica kun je dan ook het beste overdwars plaatsen. Heel opmerkelijk, maar de kans op beschadigen is daardoor vrij groot. Ook loop je het risico van schavielen als je de trekzak door de beritste opening naar binnen werkt. Die rits lijkt overigens al na een week gebruik duidelijk niet het eeuwige leven te hebben. Wil je echter een betrouwbare en stabiele harmonicarugzak hebben, waarin ook de grotere moddellen zich thuisvoelen, dan zul je je toch echt tot de De Accordeonspecialist of andere verkopers van trekzakbenodigdheden moeten wenden.Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2002         > Rugzak Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)