Muziek Zonder Grenzen 2002

Antonio Rivas, die vanuit zijn huidige Franse thuisbasis regelmatig door Europa toert met zijn groep, vond hier alom bewondering.
  • Antonio Rivas, die vanuit zijn huidige Franse thuisbasis regelmatig door Europa toert met zijn groep, vond hier alom bewondering.


Het roemruchte Muziek Zonder Grenzen op Schiermonnikoog is helemaal terug. Antonio Rivas, die vanuit zijn huidige Franse thuisbasis regelmatig door Europa toert met zijn groep, vond hier alom bewondering.

vrijdag 1 februari 2002
door Lia (tekst en foto’s)
Inge en Carola zijn zeer onder de indruk van Antonio Rivas.
  • Inge en Carola zijn zeer onder de indruk van Antonio Rivas.


Foto: Lia
Izarne Garmendia, de jonge Baskische die enkele jaren geleden hier een succesvolle workshop leidde, was nu als gastspeelster meegekomen. Uiteraard was ze onafscheidelijk van haar trikitixa.
  • Izarne Garmendia, de jonge Baskische die enkele jaren geleden hier een succesvolle workshop leidde, was nu als gastspeelster meegekomen. Uiteraard was ze onafscheidelijk van haar trikitixa.


Trekharmonikaspelen wordt steeds vaker ‘vet’ gevonden.
  • Trekharmonikaspelen wordt steeds vaker ‘vet’ gevonden.


Na de lessen wordt er druk gejammed.
  • Na de lessen wordt er druk gejammed.


Ook op de boot terug wordt nog druk gespeeld, zoals hier door Hans en Ysbrand.
  • Ook op de boot terug wordt nog druk gespeeld, zoals hier door Hans en Ysbrand.Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2002         > Muziek zonder Grenzen Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)