De Harmonicahoek
Hier ben je:
 Hier staat niets. Home   Hier staat niets. Archief    Hier staat niets. 2001     Hier staat niets. Archief 2006 - Opmerkelijk
Berend_Kok.gif Toon_Sileon.gif casa_nuova.gif zweverink.gif
Teller
Een juppentas (eigenlijk voor een laptop, dus) waar een tweerijer in past. Ideaal!

Juppenzak

Een van de medewerkers van De Harmonicahoek - die in een uitgesproken juppenomgeving op een beleggingskantoor in Rotterdam werkt, trof aldaar op de Lijnbaan een gestroomlijnde rugtas aan voor het niet al te onaanzienlijke bedrag van 149 gulden.

september 2001

Al eerder is eens opgemerkt, dat de trekharmonika steeds meer een juppeninstrument wordt - niet in de laatste plaats vanwege de heftige prijzen.
Voor deze snelle types is er echter één probleem: het transport. De trekharmonika wordt doorgaans meegevoerd in een hoekige koffer of een degelijke, maar weinige trendy ogende rugzak.

Een van de medewerkers van De Harmonicahoek - die in een uitgesproken juppenomgeving op een beleggingskantoor in Rotterdam werkt, trof aldaar op de Lijnbaan bij de Firma Kerstholt deze gestroomlijnde rugtas aan voor het niet al te onaanzienlijke bedrag van 149 gulden. Er past net een tweerijer van ‘standaard-afmetingen’ in.

Helemaal ideaal is de tas echter niet: aan enig schuifwerk valt niet te ontkomen. Mensen, die hun harmonika 100% krasvrij willen houden kunnen hun instrument dus het beste in de doek vouwen, die ze doorgaans toch bij zich hebben om op schoot te leggen bij het spelen. Solide is de tas wel: hij is eigenlijk bedoeld voor een laptop.


|

Terug Terug   |  Terug Blader terug   |  Terug Blader verder