Een cursus van Emmanuel Pariselle in Engeland

Zelf een trekharmonica bouwen

De groep aan het werk met Emmanuel Pariselle (derde van links)
  • De groep aan het werk met Emmanuel Pariselle (derde van links)


In Engeland gaat volgend jaar maart weer een cursus ‘bouw zelf je harmonica’ van start onder leiding van Emmanuel Pariselle. Geef je tijdig op, want de cursussen zijn altijd snel volgeboekt.

18 - 25 maart 2019
door Eduard Bekker

Het is een zeer populaire cursus met een van de beste instrumentenmakers van Europa. Plaatsen zijn beperkt tot tien personen en de cursussen voor 2016, 2017 en 2018 waren ruim van tevoren uitverkocht. Het gaat om twee-en-een-half-rijers.

Hoge kwaliteit

Met een groot gevoel voor humor zorgt Emmanuel dat alle gemaakte instrumenten van het hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Naast het bouwen van een prachtig instrument, profiteer je ook van de ervaring van het werken met een meestervakman en leer je technieken voor constructie, onderhoud en reparatie.

De box die u bouwt, weerspiegelt uw individuele voorkeuren en er is flexibiliteit in termen van key, inlay en accidentele lay-out (zie hieronder). Kisthout is Frans notenhout en rieten zijn van hoge kwaliteit Binci a mano handgemaakt Italiaans riet. Houd er rekening mee dat Emmanuel vanwege de tijdsdruk op deze cursus alleen platte en niet-Ierse vlakke toetsenborden kan aanbieden.

Prijzen

Prijs per persoon inclusief materiaal, lessen, onderkomen en alle maaltijden: £ 2.300,–
Materialen moeten tevoren worden besteld. Daarom wordt het volgende betaaldschema gehanteerd:
 
Eerste betaling: £ 500,– bij het boeken,
tweede betaling: £ 600,– voor 30 juli 2018,
derde betaling: £ 600 voor 29 oktober 2018
laatste betaling: £ 600,– voor 25 januari 2019

ALLE INFO EN OPGEVEN

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Achtergrond       > Het maken van een trekharmonica Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)