verder terug begin

Stefan van den Berg

De muzikale reis naar onze eigen hit!

Workshop andermans en eigen liedjes voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

[2] Stefan van den Berg • Kindermuziekgroep

Dit jaar ga ik voor de 2e keer de kindermuziekgroep begeleiden. En daar kijk ik zeer naar uit! We gaan weer een rijke mix maken van andermans en eigen repertoire. Eerst even muzikaal afkijken om daarna zelf een topcompositie in elkaar te draaien!

Wat is er nodig?

  1. Enthousiaste muzikale reisgenoten (gaat helemaal goed komen!).
  2. Gave instrumenten (brengen jullie en ik mee!)
  3. Een inspirerende omgeving (Een kasteel! Wat wil je nog meer!).

En tijd? Die hebben we in overvloed, dus we gaan lekker aan de slag. Laat je stem horen! Want echt overal is een lied van te maken. Daarnaast is er natuurlijk plek voor leuke (muzikale) tussendoortjes binnen en buiten de kasteelmuren. Om uiteindelijk trots te arriveren bij het podium, bepakt en bezakt met bijzondere muziek. Voor een schitterende eindpresentatie!

Als componist, tekstschrijver, gitarist en zanger ben ik constant bezig de wereld om mij heen om te zetten in muziek. Dit is voor mij niet alleen een uitdaging, maar ook noodzaak. Het gevoel iets te creëren of net gecreëerd te hebben is het fijnste dat er is. En dat wil ik graag overdragen.
 

Stefan van den Berg (Muziekopmaat)

Stefan van den Berg is gitaardocent en bandcoach bij de muziekschool Muziekopmaat in Nijmegen. Verder verzorgt hij als beroepskunstenaar in de klas muziekprojecten in het basisonderwijs. Uitvoerend is hij al jaren actief met o.a. Familietrio de Tivolies (Muziektheater over het Nederland van de jaren 40/50/60), Song Kitchen (Stand-up Songwriting trio) en Mummy’s a tree (Alternatieve popmuziek).
Theaterervaring heeft hij als muzikant-acteur opgedaan in het Land van Ooit.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Trek er es Uut       > Nieuwsarchief         > Trek er es Uut 2016           > De Workshops             > [2] • Stefan van den Berg

Google Analytics Alternative