Concert en Masterclass ‘Triotonico’

Tesi, Gambetta en Botasso in Amsterdam!

In het kader van Festival Accordeonslag organiseert Trekharmonica’s Amsterdam op vrijdag 1 april vanaf 21.00 uur een concert van Triotonico in het Bethaniënklooster in Amsterdam. Triotonico is een Italiaans spektakel van wereldklasse, met Riccardo Tesi, Filippo Gambetta en Simone Botasso. Aanvang: 21.00 uur, Barndesteeg 6, Amsterdam.

vrijdag 1 april 2011
door Marion van Kouwen

Op 1 april ’s middags vindt van 16.00 tot 19.00 de masterclass plaats in de Boomsspijker aan de Rechtboomsloot 52 in Amsterdam. Voor de mini-workshops in groepsverband van Tesi, Gambetta en Botasso op begonners-, middengroep- en gevorderdenniveau kan nog ingeschreven worden.
De masterclass – openbare solo-optredens voor de masters door spelers vanaf Middengroep-niveau – is bijna vol. Voor de workshop en de masterclass worden de melodieën, uitgeschreven en in audio, vooraf toegestuurd.

Deelname aan de masterclass kost € 10,-, entreekaarten voor het concert zijn € 15,-. In combinatie betaalt u € 20,-. Concertkaarten kunnen betaald worden aan de kassa van het Bethaniënklooster. Reserveren – via info@trekharmonica-adam.nl - aanbevolen!


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2011         > Triotonico Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)