Wereldmuziekdag ook diatonisch

Ik wil graag de Wereldmuziekdag op zondag 20 maart van 13.30-20.00 uur op het Centrum voor de Kunsten in Eindhoven onder de aandacht brengen.
Een heel speciale sfeervolle dag!

zondag 20 maart 2011
door Karin Geelen

In de middag zijn er diverse workshops. In de workshop onregelmatige maatsoorten in de wereldmuziek kunnen ook trekharmonica's meespelen. Ook wordt er een groot wereldmuziekorkest gevormd met leerlingen en belangstellenden met diverse instrumenten en van verschillende leeftijden. Deze stukken kun je eveneens met de trekharmonica meespelen.

’s Middags een repetitie en om 18.00 uur een Wereldse voorstelling met o.a. het volksmuziekensemble, New FolCKE, Saz, Pipa, Internationale dans, wereldmuziekorkest. Dit op het podium in een volle concertzaal.

Bij deelname, worden de stukken per mail toegestuurd. Ad Kwakernaat heeft ze becijferd, zodat er meerdere mensen mee kunnen doen. Het is overigens voor trekharmonica’s in C/F.

Voor de workshops wordt een bijdrage gevraagd van € 5,– (t/m 18 Jaar € 2,50), inclusief 1 consumptie.
Meespelen in het wereldmuziekorkest en de Wereldse voorstelling zijn gratis.
Hier gebeurte het:
Pastoor Petersstaat 180
5612 LW Eindhoven


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2011         > Wereldmuziekdag Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)